DIALOGUES HOUSE ALS NIEUWE KLANT!

Door SmitsVerheij op 03 april om 15:17
Ook Dialogues House maakt nu gebruik van onze diensten. Wij verzorgen het onderhoud van de website. Zo hebben wij onder andere een flinke uitbreiding op het evenementenbeheer gerealiseerd.
Nieuwe_klant_dialogueshouse_large

BRIGHTWAVE ONLINE!

Door SmitsVerheij op 13 juni om 14:23
Na twee weken hard werken staat de eerste fase van de nieuwe spetterende website voor BrightWave online! De website bevat al een handig cms systeem en een uitgebreide weblog. De weblog bestaat uit die uit 3 delen werk, algemeen en techniek, Brightwave kan doormiddel van tags berichten aan deze categorieën koppelen. De komende periode wordt de website nog verder uitgebreid met onder andere een vacature koppeling en een testimonial systeem. Kijk snel op http://www.brightwave.nl/
Brightwave_home_blog Brightwave_blog_blog

SMITSVERHEIJ OP FACEBOOK!

Door SmitsVerheij op 30 mei om 10:46
Vanaf dit moment is SmitsVerheij te vinden op Facebook. Wil je dus beter op te hoogte blijven en mee discuseren over SmitsVerheij? Ga snel naar facebook.com/smitsverheij en like ons!
Smitsverheij_facebook_blog

VISITEKAARTJES MIQ

Door SmitsVerheij op 29 mei om 12:25
SmitsVerheij heeft de huisstijl van miQ in business onder handen genomen. Een pensioen adviesbureau met pit, met aan het roer een vrouw met pit en dat straalt deze nieuwe huisstijl ook uit!  Hieronder alvast een voorproefje: de visitekaartjes. Bestickering, enveloppen, verhuiskaarten, briefpapier en de website volgen nog!
Miq_kaartje_blog

MAATWERK WEBSITE VOOR MAATWERK BEDRIJFSKLEDING

Door SmitsVerheij op 29 mei om 12:19
Persu at Work vroeg om een éénvoudige betaalbare website waar ze hun kledinglijnen op konden etaleren. Ze kregen meer dan ze hadden verwacht! Een pakkend ontwerp met een eenvoudig te gebruiken cms systeem. Voor al uw bedrijfskleding: www.persuatwork.nl
Persu_blog Persu_cms_blog