MEGA UPDATE PAUL FINTCH

Door SmitsVerheij op 30 augustus om 14:37
Paul Fintch heeft een groote update ondergaan. De webshop is onderhanden genomen het oude vertrouwde product overzicht is vervangen door een modern overzicht waar je horizontaal door de producten kan bladeren door ze met je muis te verslepen! Ook de homepage heeft een metamorfose ondergaan, we hebben de binnenkomst tekst vervangen met een sfeervolle reclame zodat het voor bezoekers aantrekkelijker wordt om naar de webshop te gaan.
Pf_shop_blog Pf_home1_blog

ROYAL WINTER VILLAGE

Door SmitsVerheij op 24 augustus om 11:56
De Royal Winter Village is een groots winterevenement in Den Haag. Het begint op 17 december 2010 en eindigt op 9 januari 2011. Schaatsbaan, marktkraampjes, warme chocomel en gezelligheid. SmitsVerheij heeft hiervoor een website gemaakt die schitterd! Er word veel gebruik gemaakt van Flash animaties om het zo extra fonkelend en sfeervol te maken! Daarnaast heeft SmitsVerheij ook de huisstijl ontworpen met daarbij behorend de visitekaartjes en briefpapier. We he...
Royalwinter_website_blog Royal_winter_village_kaartje_blog

VISITEKAARTJES FREEQS

Door SmitsVerheij op 18 juli om 14:13
SmitsVerheij heeft de visitekaartjes van Freeqs een make over gegeven en gedrukt op bijzonder goede kwaliteits kaartjes tegen een voordelige prijs. Ook zitten er glans accenten op de kaartjes met speciale Spot UV lak.
Freeqs_blog

DELTACOMGROUP IS NIET MEER TE MISSEN

Door SmitsVerheij op 06 juli om 10:38
SmitsVerheij heeft een reclame zuil ontworpen voor bij DeltaComGroup voor de deur. Nu zijn ze prominent zichtbaar vanaf de weg.
06072010119_blog 06072010118_blog

VISITEKAARTJES NODIG?

Door SmitsVerheij op 21 mei om 12:50
Heeft u visitekaartjes nodig, of zijn uw huidige kaartjes aan vervanging toe? Profiteer dan nu van de SmitsVerheij Pinksteraanbieding, laat uw visitekaartjes door SmitsVerheij ontwerpen en ontvang de eerste 500 gedrukte kaartjes kado! U betaalt nu geen 310 euro maar slechts   230 euro!* Neem snel contact op met SmitsVerheij om te profiteren van deze spetterende aanbiending! SmitsVerheij Design Nieuwe Uitleg 15 2514 BP Den Haag T:  070 ...
Aanbieding_blog