KAARTJES BALANCE MANAGEMENT WEER IN BALANS

Door SmitsVerheij op 17 mei om 15:40
Hebben uw werknemers last van ontevredenheid, conflictgedrag, burn-out of stress dan heeft u hier alvast de gegevens van Balance Management. Balance Management heeft een unieke methode met een uitgebreid coaching programma om werknemers weer op de been te krijgen.  Balance Management heeft SmitsVerheij gevraagd om hun visitekaartjes opnieuw te ontwerpen. De kaartjes zijn naar de drukker gestuurd, dus volgende week weer een tevreden klant van SmitsVerheij. ...
Balance_management_front_blog Balance_management_back_blog

DELTACOMGROUP KAARTJES!

Door SmitsVerheij op 28 april om 09:06
DeltaComGroup heeft niet alleen een nieuwe website maar ook voor het gehele bedrijf nieuwe visitekaartjes laten maken bij SmitsVerheij! www.deltacomgroup.com Klik op een foto voor een vergroting.
Dcg_back_blog Dcg_front_blog

PHOTOSHOOT BIJ DELTACOMGROUP

Door SmitsVerheij op 26 februari om 11:59
SmitsVerheij is op pad geweest om foto's te maken van het personeel en wat van het warehouse en apparatuur bij DeltaComGroup. Deze foto's gaan gebruikt worden voor de website en reclame uittingen. Hierbij hebben wij verlichting gehuurd om de foto's zo goed mogelijk uit te lichten. Hieronder wat Work in Progress foto's!
Site_foto_small3_blog Site_foto_small[0]_blog

DELTACOMGROUP

Door SmitsVerheij op 17 februari om 16:31
DeltaComGroup is nu ook de gelukkige eigenaar van een website van SmitsVerheij Design! DeltaComGroup verkoopt en repareert telecom apparatuur aan een aantal van werelds grootste telecom bedrijven. De website is uitgerust met een state of the art submenu en een systeem om nieuwsbrieven te sturen, hier volgen later nog screenshots van als wij de laatste puntjes op de I hebben gezet. Hieronder vast twee screenshots van de websites. Voor meer beeldmateriaal kan je terecht op www.deltacomgroup....
Deltacom_blog Deltacom2_blog

SMITSVERHEIJ TWITTERT NU OOK!

Door SmitsVerheij op 10 december om 14:24
Willen jullie nog meer op te hoogte blijven? Kijk dan vanaf nu ook op onze Twitter pagina! www.twitter.com/smitsverheij Wat leuk is om te weten, Twitter is gebouwd, net als SmitsVerheij dit altijd doet, met Ruby on Rails! Ruby on Rails is een web application framework dat er voor zorgt dat wij snel en makkelijk onze websites kunnen ontwikkelen. Het is eigenlijk het nieuwe PHP!