Bright-wave-logo

Brightwave

"Brightwave levert interim professionals die weten hoe ze u het best kunnen ondersteunen op het gebied van IT." Omdat duidelijk te maken hebben wij de website van Brightwave in een heel nieuw jasje gestoken!

Weblog met tags

Altijd het laatste nieuws delen aan de juiste persoon. Brightwave heeft de mogelijkheid om tags toe te voegen aan nieuws items. Hierdoor kan er makkelijk gesoorteerd worden op een gewenste categorie. Iedereen krijgt dus het nieuws wat ze willen.

Weblog-brightwave
Brightwave-screenshot

Strakke lijnen

Het ontwerp van de website laat veel terug komen van de opvallend rode Brightwave kleur. Een bezoeker weet direct waar ze moeten zijn. Het laatste nieuws, referenties en vacatures staat paraat op de homepage.

Ga naar de website

Bewerk pagina's als nooit tevoren

Login, je blijft op de website, ga naar de pagina die je wilt bewerken. en begin direct met typen. Eenvoudiger kan niet. Zodra je in bewerkmodus zit, verschijnen de tools om de tekst op te maken. Als je klaar bent met typen, druk op opslaan en de website is aangepast.

Probeer zelf:

B
I
U

De tekst in dit blok kun je bewerken door gewoon te gaan typen. Met de tools aan de linkerzijde kun je tekst vet, cursief of onderstreept maken.

Nieuwschierig geworden naar ons CMS?

Lees hier meer!

Bekijk nog meer fantastisch werk, zoals: