Pakkende visitekaartjes

Een pensioen adviesbureau met pit, met aan het roer een vrouw met pit en dat straalt deze nieuwe huisstijl ook uit! Opvallende kaartjes met felle kleuren en sprekende fotografie.

Visitekaartjes-miq
Website_1

Frisse krachtige website

Naast het grafische werk hebben wij natuurlijk ook de website onderhanden genomen. Een uitstraling die precies bij het bedrijf past. Gedurfde kleuren en fotografie zijn prominent aanwezig! De bezoeker wordt goed geinformeerd door direct de weergave van een aantal kernpunten.

Ga naar de website

Geavanceerd weblog

Op eenvoudige wijze is het mogelijk om het nieuwsbericht direct te delen met de wereld. Naast dat het op de website wordt geplaatst kun je ervoor kiezen om deze direct met de rest van de wereld te delen op Social media, zoals Twitter, Linkedin of Facebook.

Weblog-social

Bewerk pagina's als nooit tevoren

Login, je blijft op de website, ga naar de pagina die je wilt bewerken. en begin direct met typen. Eenvoudiger kan niet. Zodra je in bewerkmodus zit, verschijnen de tools om de tekst op te maken. Als je klaar bent met typen, druk op opslaan en de website is aangepast.

Probeer zelf:

B
I
U

De tekst in dit blok kan je bewerken door gewoon te gaan typen. Met de tools aan de linkerzijde kan je tekst vet, cursief of onderstreept maken.

Nieuwschierig geworden naar ons CMS?

Lees hier meer!

Bekijk nog meer fantastisch werk, zoals: