Focus op Finance

SmitsVerheij heeft Qompetence voorzien van een gloednieuwe website. Een nieuwe strakke uitstraling met veel ruimte voor informatie en zeer gebruiksvriendelijk. Dit waren de uitgangspunten zoals wij ze kregen bij het verlenen van de opdracht.

Qompetence is een dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in ‘Finance and Control’. De nadruk bij deze website ligt bij het werven van werknemers, die vervolgens bij de klanten van Qompetence worden gedetacheerd.

Qompetence-screen-detail

Dynamische header

Om de bezoeker extra te triggeren, en weg wijs te maken op de website, is er voor Qompetence een dynamische header ontwikkelt. Door te klikken op de gezichten wordt er een popup getoont met een aantal vragen. Als erop wordt geklikt wordt de bezoeker doorgestuurd naar de pagina met meer informatie.

Kijk zelf en ervaar!

Ga naar de website

Bewerk pagina's als nooit tevoren

Login, je blijft op de website, ga naar de pagina die je wilt bewerken. en begin direct met typen. Eenvoudiger kan niet. Zodra je in bewerkmodus zit, verschijnen de tools om de tekst op te maken. Als je klaar bent met typen, druk op opslaan en de website is aangepast.

Probeer zelf:

B
I
U

De tekst in dit blok kan je bewerken door gewoon te gaan typen. Met de tools aan de linkerzijde kan je tekst vet, cursief of onderstreept maken.

Nieuwschierig geworden naar ons CMS?

Lees hier meer!

Bekijk nog meer fantastisch werk, zoals: